italiaanse delicatessen

Generaties Oude Familierecepten.

We delen écht Italiaans eten volgens de familierecepten van nonna en mamma.

Bestellen

Bakproducten

Pastas & Rijst

Dranken

Tomaten & Sauzen

Zoetigheid & Marmalades

Champignons, Groente & Kruiden

Een droom om van te smullen

Dit Italiaanse restaurant is opgericht door de gebroeders Zaccariello (Luca & Ennio), geboren uit de wens om traditionele Italiaanse gerechten die door hun grootmoeder Lilina naar Hilversum zijn overgebracht en ze met een vleugje creativiteit te interpreteren.

 

Elke smaak brengt je terug naar je kindertijd, naar de meest authentieke herinneringen aan de familiekeuken, die het hart raken.

Primo heeft een elegante en vintage sfeer, waar je kunt genieten van de recepten van liefde en geluk, zoals de lasagne, de gehaktballen met tomatensaus, het familiepizzarecept en onze heerlijke tiramisù.

De wijnkelder is ook uitstekend, ontworpen om “goed te drinken zonder een fortuin uit te geven”.

 

Dompel je onder in de traditie van de Italiaanse keuken: hier begrijpen ze de kunst van heerlijk eten, het belang van kwalitatief goede producten en wat koken met liefde precies inhoudt.

Bezorgen

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd? Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen.

Authentieke Italiaanse Recepten

Authentieke Italiaanse Producten

Afhalen

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wil je snel geholpen worden? Bestel eenvoudig en snel op onze eigen website en wij zorgen dat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je in de winkel niets meer af te rekenen.

Kom Langs

Groest 9B
1211 CX Hilversum

Bellen

+316 506 60 702

Emailen

info@salumeriaprimo.nl

Openingstijden

MA – VR
09:00 – 18:00

ZAT
09:00 – 17:00

ZON
13:00-18:30

Leeftijdscheck

Omdat wij alcoholische producten verkopen moet u conform de Nederlandse wet 18 jaar of ouder zijn om onze webshop te mogen bezoeken. Wanneer u op de button "Ja ik ben 18 jaar of ouder" klikt geeft u aan dat u 18 jaar of ouder bent en gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring en met onze algemene voorwaarden.